culinaire food tour Rotterdam

Rotterdam Food Tour

De lekkerste tour van Rotterdam! Van speciale Rotterdamse kaas, exotische hapjes, lokaal gebrouwen bier tot de lekkerste chocola: in deze culinaire Rotterdam tour komt het allemaal voorbij. Onderweg stoppen we bij delicatessenwinkels, charmante cafés en markante markten om iets lekkers te proeven, daarnaast wordt de groep onderweg, door een leuke deskundige gids, bekendgemaakt met de highlights van Rotterdam. Denk aan architectuur, Rotterdam feitjes en verhalen en geschiedenis. Een afwisselende en apeteitelijke stadstocht om nooit te vergeten!

Deze culinaire tocht wordt als fiets tour en als wandel tour aangeboden. De Food tour te voet is in het centrum van de stad, we starten bij de Markthal en eindigen bij de Fenix Food Factory op Katendrecht. Onderweg nemen we de waterbus of watertaxi. De Food tour te fiets start en eindigt bij Centraal Station en zal naast het stadscentrum ook enkele wijken net buiten het centrum meenemen, denk aan Delfshaven en Noord.

NB: Deze Nederlandse versie van de Food tour is niet gericht op typisch Hollandse hapjes, maar op de lekkerste  hapjes van Rotterdam op mooie en bijzondere plekken.

  • Wat: 7 proefsessies en 1 alcoholisch drankje
  • Highlights: Markthal, Kubuswoningen, Laurenskerk, Witte de With, Katendrecht, Kop van Zuid, Fenix Food Factory
  • Hoeveel: Vanaf €47,- per persoon
  • Hoelang: +/- 3,5 uur
  • Hoe: te voet of op de fiets

INFORMEER HIER NAAR DE FOOD TOUR